شیشه سکوریت چیست و آشنایی با انواع آن

شیشه سکوریت یا میرال چیست

شیشه سکوریت نسلی جدید از شیشه‌های معمولی، با خواصی ویژه‌تر است و در صورت شکستگی قطعات آن آسیب‌زا نیست که درحال حاضر توسط شرکت شیشه سکوریت فتح با تنوعی فوق‌العاده در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. به واقع نمی‌توان شیشه را از سازه‌های ساختمانی و ساختار بسیاری از اجزا و لوازم ضروری زندگی حذف نمود، فقط می‌توان آن را با نمونه‌هایی که مقاومت و استحکامی به مراتب بیشتر دارند، جایگزین کرد. امروزه شیشه سکوریت با ساختار و شرایط تولید متفاوت خود توانسته، مقاومتی 7 برابر بیشتر از شیشه‌های خام را عرضه نماید. این امر سبب شده به توان از آن‌ها در حوزه‌های مختلف مانند نمای ساختمان، پنجره‌های دوجداره، ویترین‌ها و … به‌راحتی بهره برد.

وجوه مختلف تمایز شیشه معمولی با شیشه سکوریت:

اولین وجه تمایز شیشه‌های معمولی با نمونه‌های سکوریت، ساخت متفاوت آن‌ها است. دما و فشار بالای300 درجه‌ای که شیشه‌های سکوریت آن را تحمل می‌کنند، به‌راستی قابل قیاس با دمای 60 درجه اعمال شده به شیشه‌های معمولی نیست. این روش تولید منحصربه‌فرد سبب شده ویژگی‌های ساختاری خاصی به شیشه‌های سکوریت بخشیده شود. البته از تفاوت‌های دیگر این دو نوع شیشه می‌توان به عدم ترک و درز برداشتن شیشه سکوریت، در صورت شکستن نام برد. شیشه سکوریت‌ها در صورت صدمه دیدن به حالت پودر درآمده و قطعات بزرگ آن نیزکاملاً صیقلی است، بدین ترتیب این شیشه‌ها به‌هیچ‌وجه در حوادث آسیب‌زا نیستند. این در حالی است که شیشه‌ های معمولی با لبه‌های تیز و برنده خود، موجبات صدمات جانی و مالی فراوانی را ایجاد می‌نمایند.

آشنایی بیشتر با شیشه سکوریت و نحوه تولید آن:

به‌منظور تهیه و تولید شیشه‌های سکوریت در کارخانه، بر طبق شرایط خاصی به شیشه‌های معمولی حرارت داده می‌شود و پس از انجام این پروسه به‌صورت کامل، شیشه‌های سکوریت پدید می‌آیند. فرآیند حرارتی خاصی که بر این شیشه‌ها اعمال می‌گردد، سبب بروز ویژگی‌های منحصربه‌فردی در آن‌هامی‌شود. استحکام بالا، عدم شکنندگی، ایجاد قطعات ایمن در صورت شکستن و … تنها بخشی از مزایای عالی این شیشه‌ها می‌باشد.

 البته شیشه سکوریت از لحاظ مؤلفه‌های فیزیکی نیز به‌مراتب ارتقا می‌یابد،همچنین مقاومت حرارتی آن نیز به‌هیچ‌وجه با شیشه‌های معمولی، قابل‌ مقایسه نیست. بدین ترتیب امروزه از فرآیند تولید شیشه‌های سکوریت به‌منظور مقاوم‌سازی گونه‌های دیگر شیشه نیز مانند رنگی، لعاب‌دار، چاپی و … استفاده می‌کنند و مقاومت فیزیکی این شیشه‌ها را در برابر عوامل مختلف چون حرارت، ضربه، فشار و … افزایش می‌دهند.

انواع مختلف شیشه سکوریت موجود در بازار:

شیشه سکوریت ها بر اساس ضخامت، طیف رنگی و مکان استفاده به دسته‌های متفاوتی تقسیم‌بندی می‌شوند. ولی تمامی آن‌ها می‌توانند آن مقاومتی که انتظار دارید را به شما تقدیم نمایند. در ادامه به معرفی هر دسته به‌ صورت مجزا می‌پردازیم تا آشنایی شمارا نسبت به مدل‌های مختلف شیشه سکوریت موجود در بازار ارتقا دهیم.

انواع مختلف شیشه سکوریت ازنظر ضخامت:

شما بسته به ضخامتی که شیشه سکوریت بر اساس آن تولید و روانه بازار شده،می‌توانید کاربری‌ های متفاوتی را برای آن‌ها در نظر بگیرید، پس در زمان خرید توجه به ضخامت شیشه نکته مهمی است. در ابتدای این دسته به علت استفاده فراوان و محبوبیت بالا، شیشه‌هایی باضخامت 10 میلی‌متر قرار می‌گیرند. پس‌ازآن شیشه سکوریت های 6 میلی‌ متر که در ساخت شیشه‌های دوجداره، شیشه‌های لمینت و حتی تک جداره پرکاربرد هستند، جایگاه دوم را دارند. البته شیشه‌های 4 میلی‌ متری نیز وجود دارند که به دلیل تولید هزینه‌بر، بیشتر در مصارف خودروسازی و استفاده در قالب شیشه‌های خودروها کاربردی هستند.

انواع مختلف شیشه سکوریت ازنظر طیف رنگی:

طیف رنگی متنوع به شما اجازه می‌دهد، از این شیشه‌ها در دیزاین سازی و پدیدآوردن دکورهایی فوق مدرن به‌راحتی استفاده نمایید. سکوریت رفلکس طلایی بسیار مسحورکننده است و سکوریت مسی جذابیت را به‌حداعلا رسانده است. البته از زیبایی سکوریت برنز و چشم‌نوازی سکوریت دودی نمی‌توان گذشت. برای علاقه‌مندان به رنگ‌های متنوع‌تر نیز سکوریت‌های سبز، آبی و مسی نیز موجود بوده که هرکدام برازندگی خاص خود را دارند. البته اگر به شیشه‌های مشجر و کریستال نیز علاقه‌مند باشید، شیشه سکوریت ها در این زمینه‌ نیز قدرتمند ظاهر شده‌اند و طرح‌های بی‌نظیری را ارائه داده‌اند.

انواع مختلف شیشه سکوریت ازنظر کاربرد:

کاربردهای متفاوتی را می‌توان برای انواع شیشه سکوریت برشمرد که از مهم‌ترین آن‌ها استفاده در پنجره‌های UPVC، نمای تمام شیشه و شیشه‌های دود بند می‌باشد. البته می‌توان مصارف دیگری چون شیشه حمام و دور دوشی،شیشه‌های جان‌پناه، شیشه نرده استیل و بالکن را نیز برای آن‌ها ذکر نمود. مسلماً لوازم خانگی مانند یخچال، اجاق گاز و ماکروویو بدون شیشه‌های سکوریت هویت اصلی خود را از دست می‌دهند و کارایشان تا حد زیادی مختل می‌شود. باید دقت داشت که هرکدام از این عرصه‌ها شیشه سکوریت مخصوص به خود را می‌طلبند تا سنخیت بین محیط کار و شیشه برقرار گردد.

مزایای موجود در انواع مختلف شیشه سکوریت:

شما می‌توانید مزایای متنوعی را در انواع مختلف شیشه سکوریت بیابید، به‌شرط آنکه این محصول را از برندهای معتبر و دارای سابقه درخشان کاری تهیه نمایید. شرکت شیشه سکوریت فتح سال‌ها است،با افتخار توانسته محصولاتی با درجه کیفی بالا و قابل‌اجرا در تمامی پروژه‌ها را در اختیار خریداران قرار دهد. با نگاهی به کارنامه درخشان این مرکز، مزایایی چون عرضه شیشه‌هایی درجه‌ یک، دارای نشان استاندارد و … را در میان محصولاتش می‌یابید.

در ادامه به ذکر مزایای مختلف موجود در شیشه‌های سکوریت این کالای لوکس، مدرن و مستحکم و این هدیه فناوری‌های روز جهان می‌پردازیم.

  • در صورت شکستن،ایجاد قطعات کوچک با لبه‌ های صیقلی
  • قدرت برش کمتر و آسیب‌ رسانی محدودتر در زمان حوادث
  • مقاوم در برابر دماهای بالای 350 درجه سانتی‌گراد
  • عدم محدودیت استفاده در فضاهای باز و بسته
  • عدم موج برداری
  • تحمل فشار و نیرو تا حد مشخص
  • اعمال برشکاری دقیق و برحسب خواست مشتری
  • پاسخگوی ابعاد و اندازه‌های متفاوت، حتی در صورت درخواست سایز بندی‌ های بزرگ
  • عدم‌ تغییر رنگ بعد از گذر مدت‌ زمان طولانی
  • ·          نداشتن تاب

نحوه قیمت‌گذاری شیشه‌ های سکوریت:

نمی‌توان انکار کرد که شیشه‌های سکوریت به نسبت نمونه‌های معمولی باقیمتی بالاتر به فروش می‌رسند، اما قیمت‌گذاری بر این شیشه‌های نیز تابع عوامل متفاوتی است. سایز و ابعاد شیشه، رنگ، ضخامت، هزینه یراق‌آلات، نوع کاربری و … هرکدام می‌توانند، هزینه نهایی را برای خریداران دارای رِنج‌های قیمتی متمایزی نمایند. به هرحال شیشه سکوریت به علت ایمنی بالا، مقاومت و ضربه‌پذیری عالی توانسته به انتخاب اول مهندسان و صنعتگران تبدیل شود، زیرا باوجود چنین ویژگی‌ها آن را کاملاً به‌صرفه می‌دانند.

البته نوسانات بازار نیز بر قیمت بی‌تأثیر نیست، ازاین‌رو برای دریافت قیمت نهایی می‌توانید ابتدا با مشاوران شرکت شیشه سکوریت فتح تماس برقرار نموده و پس از کسب اطلاعاتی جامع، اقدام به خرید نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    خانهمشاوره در واتساپتماس با ما